25.4.07

2. og 3. dag ...

Dag 2 i projekt Pandekage forløb rigtig godt. Vi kørte ud på landet og besøgte en økologisk bondemand, som netop var i gang med at så korn, da vi kom. Vi fik lov at kome ind i stalden og fotografere køerne, efter at vi havde taget nogle gode billeder ude på marken. Nogle af børnene syntes, det blev lidt for intens inde i stalden, pga. den tætte kontakt til køerne og nok også lyden af de brølende dyr. Men det var helt sikkert en oplevelse til alle sanser! Alle børn var vilde med at fotografere, og de fik taget mange gode billeder. Tilbage i børnehaven var der tre børn fra gruppen, som så fik lov at tage billeder af æskerne og "Ko Puter", som jo gerne vil fotograferes. En af drengene gik helt amok og løb rundt i børnehaven, for at tage billeder af alt muligt...

Dag 3 var foran computeren med en mindre gruppe børn, hvor vi søgte på Flickr for at finde billder af syltetøj, jordbær og pandekager.Men den aktivitet ville have givet mere, hvis det var en en til en situation, idet 5 årige er svære at fastholde, hvis de ikke selv har musen i hånden. Men meget sjovt at forsøge.
Nogle af de andre børn spillede Hugo på en anden computer(i et andet rum) og efter søgningen efter billeder læste vi to pandekagebøger. Børnene glæder sig til vi skal mødes den 11. maj og samle æg og bage pandekager!